Hungarotek

Rólunk

A Hungarotek Group azzal a céllal jött létre, hogy komplex és megbízható szolgáltatást nyújtson leendő Megrendelői számára, és ügyfeleinknek olyan stabil, biztos pontot jelentsünk, amely egyszerre magába foglalja a professzionalizmust, a minőséget és a megbízhatóságot.

Társaságunk szakmai felkészültsége és stabil pénzügyi háttere lehetővé teszi a magas színvonalú útépítés generálkivitelezés, valamint földmunkavégzési tevékenységet, beleértve a magas- és mélyépítés építési területek előkészítését is. A kivitelezésekbe bevont alvállalkozóinkkal hosszútávú, megbecsült és kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítottunk ki az évek során, konzorciumi partnereiknek köszönhetően a nagy volumenű, infrastrukturális beruházásokhoz is megfelelő kapacitást tudunk biztosítani, hiszen társaságunk alapvető célja, hogy az általunk végzett munka minden esetben I. osztályú legyen.

Társaságunk napjaink igényeinek megfelelően, mind filozófiájában, mind szolgáltatásai minőségében egyaránt a legteljesebb Megrendelői elégedettségre törekszik.

Szolgáltatásaink az útburkolatjel-festés és forgalomtechnikai szolgáltatások széles skáláját ölelik fel a Megrendelői igényekhez igazodva.

Főbb tevékenységeink

  • Útépítés és –felújítás
  • Nagytömegű gépi földmunka
  • Épületek bontása
  • Burkolatjelek festése
  • Forgalomtechnikai szolgáltatások

Megfelelő szakmai ismerettel rendelkezünk Megrendelői és Szolgáltatói követelményrendszer tekintetében, a szolgáltatásaink fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos megújulásra, megbízóink egyedi igényeinek kiváló színvonalon történő kielégítésére. Kreatív és felelősségteljes munkavégzéssel, környezet- és munkabiztonság központú gondolkodással valósítjuk meg Megrendelőink elképzelését.

A megbízásaink teljesítése során a feladatok tervezését, szervezését, kivitelezését, ellenőrzését, és azok pontos dokumentálását is biztosítjuk. Tevékenységünket elsősorban Zala, Vas és Somogy megyében végezzük.

Árajánlat, kapcsolatfelvétel